Rólunk

2003 óta foglalkozunk bútorok tervezésével és gyártásával. Ismereteinket nagy múltú gyártó cégeknél szereztük, azonban szerettük volna saját ötleteinkkel fűszerezve készíteni a bútorokat, ezért saját műhelyt alapítottunk.

Manapság nagy becsben tartott a kincs a kézzel készült termékek, mi pontosan erre helyezzük a hangsúlyt. A gépsorok által készült termékek nem tudnak olyan pontos, minden részletre kiterjedő figyelemmel készülni, mint a manufakturális termékek.

A bútor egy olyan része a lakásnak, ami otthonná varázsolja azt, tehát fontos a részletekben való elmerülés. Egy bútort nem napokra-hetekre választunk, ezért fontos, hogy olyan képet alkosson, ahova az ember szeret “hazamenni”.

Fő irányelvünk a minőség és elegancia legjobb összhangja.
A tervezés során figyelembe vesszük az egyedülálló olasz design és a lekíválóbb minőségű német szerelvények adta lehetőségeket.

Mindig a legjobbra törekszünk, ezért folyamatosan bővítjük ismereteinket, hogy Önnek mindig a legújabb trendet és a legmodernebb technikai megoldásokat tudjuk kínálni.

A minőség nálunk nem csak a termékekre, hanem a kiszolgálásra, tervezésre, beszerelésre és az utólagos kapcsolattartásra is vonatkozik.
Célunk a megrendelő maximális elégedettsége, melynek legjobb bizonyítéka a visszatérő vendég, valamint, hogy a munkák során a partner-ügyfél kapcsolatokból barátságok kötődnek.

A választás az Öné, a többit mi intézzük…