Szolgáltatások

  • Felmérés, tanácsadás

Egy előre megbeszélt időpontban felmérjük a helyiséget digitális mérőeszközök segítségével, majd átbeszéljük igényeit. Kényelmes otthonában megtekintheti a színmintákat és kiválaszthatja azt, ami a legjobban harmonizál a környezettel.

A design mellett nagy figyelmet szentelünk a praktikusságnak, hogy Ön ne csak jól, hanem kényelmesen is érezze magát otthonában.

 

  • 3D látványtervezés

Az Ön által kiválasztott színek és formák alapján mi készítünk egy méretezett elrendezési rajzot, majd egy valósághű látványtervet. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az elkészült terv minden esetben segít meghozni a végső döntést. Ezzel elkerüljük a későbbi félreértéseket, hiszen a bútor méretarányos mását fogja látni fotó minőségben. De ne csüggedjen ha nincs elképzelése, nekünk mindig van egy jó ötletünk.

 

  • Műszaki dokumentáció

A végleges tervek elfogadása után készítünk egy részletes műszaki dokumentációt, mely a bútor pontos méretei mellett tartalmazza a szükséges egyéb szerkezetek helyzetét is (víz, villany, csempe pozíciója).

Amennyiben szükséges a terveket egyeztetjük az aktuális szakemberekkel is.

 

  • Gyártás, szállítás, beszerelés

A gyártást követően előre egyeztetett időpontban leszállítjuk a bútorokat, majd a sokéves tapasztalattal rendelkező asztalos csapat segítségével a bútor a végleges helyére kerül. Pontosan úgy, ahogy azt a látványterven látta. A helyszíni szerelés egy, esetleg két napot vesz igénybe, a munka végeztével kitakarítjuk a munkaterületet és már használhatja is gyönyörű új otthonát.